홍보센터

언론에 보도된 회사 소식을 전합니다.

• 관리자
  • 2022-10-11

Daehanshipbuiding, Νέα για μια σειρά παραγγελιών για αερομεταφορείς αργού πετρελαίου

Daehanshipbuiding κατάφερε να κερδίσει μια σειρά παραγγελιών στην ευρωπαϊκή αγορά.

Τελευταία 7η, η Daehanshipbuiding πραγματοποίησε τελετή σύμβασης στην Ελλάδα και ανακοίνωσε ότι η Daehanshipbuiding πήρε μια παραγγελία δύο αργού πετρελαίου της Suezmax από την Euronav, Βέλγιο Ναυτιλιακή Εταιρεία στις 16 Σεπτεμβρίου και πήρε μια παραγγελία δύο αργού πετρελαίου Aframax από την Atlas, Shipping Company σε ένα σειρά.

Ειδικά, έχει μεγαλύτερη σημασία για την επαφή του μεταφορέα αργού πετρελαίου όπως το Suezmax για την Daehanshipbuiding επειδή διατάσσεται σε 1 έτος και 6 μήνες σε όλο τον κόσμο.

Ο όγκος των παραγγελιών για το πλοίο έχει αυξηθεί σημαντικά σε όλο τον κόσμο για τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά σε περίπτωση δεξαμενόπλοιων έχει μειωθεί επειδή οι περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες είναι πιο προσεκτικοί για τις εντολές τους.

Αυτή η επαφή για μεταφορέα αργού πετρελαίου όπως το Suezmax έχει μήκος περίπου 274 μέτρων, 48 μέτρα σε πλάτος, 23,6 μέτρα σε υψηλό και αργό πετρελαϊκό φορέα Aframax έχει μήκος περίπου 249 μέτρων, 44 μέτρα σε πλάτος, 21,2 μέτρα σε ύψος.

Αυτά τα πλοία είναι κατασκευασμένα με τον τελευταίο δομημένο τρόπο που αναπτύχθηκε από την Daehanshipbuiding, στο σύστημα καθαρισμού για τη μείωση των εκπομπών και μπορεί να προκληθεί σε περιβαλλοντικούς κανονισμούς όπως το EEDI (Δείκτης Ενεργειακής Αποδοτικότητας) Φάση ΙΙΙ από τον Διεθνή Ναυτιλιακή Οργάνωση (IMO).

Daehanshipbuiding έχει παραδώσει το 2020 για δύο αερομεταφορείς αργού πετρελαίου στον Atlas και τον Euronav.

Ο Διευθυντής της Daehanshipbuiding δήλωσε ότι "η Euronav και η Atlas Company είναι πολύ ικανοποιημένοι με τα πλοία μας για την ποιότητα που κατασκευάστηκαν Daehanshipbuiding". "Θα μπορούσε να είναι επιτυχής επειδή εξαιρετική ποιότητα και σε στενή επαφή με την εταιρεία ιδιοκτήτη πλοίων".

Και τότε "υποτίθεται ότι θα πάρουμε πολλή δουλειά ενώ κάνουμε τις δραστηριότητες παραλαβής της παραγγελίας, επειδή οι συνθήκες της αγοράς του δεξαμενόπλοιου βελτιώνονται σταδιακά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του Khi Kim-Kwangho, αποκτώντας την Daehanshipbuiding τον Αύγουστο, ασχολήθηκε με δύο περιπτώσεις τελετής συμβάσεων στην Ελλάδα και κάνει τις δραστηριότητες που λαμβάνει τις δραστηριότητες που λαμβάνουν τους κύριους ιδιοκτήτες πλοίων. Μέσα από αυτές τις επαφές, η Daehanshipbuiding μπορεί να αποδειχθεί η θέση της αγοράς πλοίων μεσαίου και μεγάλου μεγέθους και ελπίζουμε ότι η Daehanshipbuiding χαιρετά έναν νέο ιδιοκτήτη προσβλέπει στη δόξα μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς.