홍보센터

• 관리자
  • 2022-11-08

[Συνέντευξη] Ο Kim Kwangho, ο πρόεδρος της Daehanshipbuilding και Kshipbuiding

[Συνέντευξη] Ο Kim Kwangho, ο πρόεδρος της Daehanshipbuilding και Kshipbuiding "Η ναυπηγική βιομηχανία, είναι τώρα η χειρότερη κατάσταση".

김광호 케이에이치아이 회장이  4일 오전 서울 중구 순화타워 케이조선 회의실에서 조선비즈와 인터뷰하고 있다./ 고운호 기자

Kim Kwangho είναι πρόεδρος που απέκτησε την Daehanshipbuilding και την STX Offshore & Shipbuilding (σημερινή Kshipbuilding) ανήκε στην Κορέα Ανάπτυξη Τράπεζας Ανάπτυξης, αναδείχθηκε ως κύριος της ναυπηγικής βιομηχανίας μεγέθους μεσαίου μεγέθους.

Δύο εταιρείες που έχουν διεθνή ανταγωνιστικότητα αφορά την πιθανότητα αναβίωσης επειδή η ναυπηγική αγορά αναβιώνει και πάλι στην αγορά μεσαία δεξαμενόπλοιο (Liquid Bulk Carrier).

Ο πρόεδρος που ξεκινά ως υπάλληλος γραφείου του ομίλου Doosan και στη συνέχεια αγοράζει και πωλεί για την Monalisa, Ssangyong C & B, η Elcanto δεν έλαβε καλή κριτική από τη βιομηχανία ναυπηγικής βιομηχανίας.

Ωστόσο, εκτελεί ειλικρινά, ενώ παραμένει για σχεδόν μια εβδομάδα στο ναυπηγείο Jinhae και Hanam για 15 μήνες από το 2020 το καλοκαίρι μέχρι τώρα από τότε που ξεκίνησε την εξαγορά της STX Offshore & Shipbuilding.

Τον περασμένο μήνα, βρισκόταν στην Ελλάδα για το επαγγελματικό ταξίδι για την Euronav που βρίσκεται στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της συνάντησης 16 εταιρειών και των επιχειρήσεων.

Η συνέντευξη με τον Chosunbiz στο γραφείο Kshipbuilding που βρίσκεται στο Jung-gu της Σεούλ, είπε ότι «δεν αρνούμαι ότι έχω αποκτήσει περιθωριακές επιχειρήσεις και στη συνέχεια διατίθενται, ωστόσο, εξετάζοντας την Kshipbuilding και την Daehanshipbuilding είναι διαφορετική από το Orgin Invest Saceor». "Δεν ήταν να αποκτήσω το δικό μου οικονομικό πλεονέκτημα αυτό που αποφασίζω να επενδύσω για το Kshipbuilding και το Daehanshipbuilding.

Έκανε μια θετική πρόβλεψη στη βιομηχανία ναυπηγικής βιομηχανίας, παρά τη μείωση των νέων παραγγελιών για πλοία από εφοπλιστές λόγω της αύξησης του επιτοκίου της Fed πρόσφατα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το πρόβλημα της υπερπροσφοράς έχει επιλυθεί καθώς η αναδιάρθρωση των παγκόσμιων ναυπηγών έχει λήξει από την οικονομική κρίση του 2008 και η ζήτηση για νέο πλοίο θα συνεχιστεί λόγω παγκόσμιων περιβαλλοντικών κανονισμών από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (IMO).

Είπε ότι "400 εταιρείες συγχωνεύθηκαν σε 53 στην Κίνα. Η προσφορά έχει μειωθεί. Αυτό δεν είναι τόσο κακό όσο σκέφτηκα. " "Αποφασίζω ότι είναι τώρα η χειρότερη κατάσταση, οπότε ήρθα στη βιομηχανία ναυπηγικών"

Παρακολουθεί επίσης προσεκτικά για να πιάσει την ευκαιρία για το Kshipbuilding και το DaehanceBuilding, επειδή οι μεγάλες διαταγές των ναυπηγικών εταιρειών αυξάνονται, αλλά αυτά δεν είναι εργατικά δυναμικά μέχρι το 2025 στην Κορέα.

Στην αγορά μεσαίου μεγέθους, υπάρχει η ευκαιρία για παραγγελίες, επειδή η Hyundai Miposhipyard, η οποία έχει καλή κατάσταση σχετικά με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων (RG) υποτίθεται ότι θα λάβει πλήρη σύμβαση μέχρι το 2025.

Η Hyundai SamhoheavyIndustry, ένας ανταγωνιστής σε αγορά μεγάλων δεξαμενόπλοιων, όπως η Suezmax, πρόκειται να επικεντρωθεί στον φορέα υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), οπότε η Daehanshipbuilding φαίνεται να ανακτά τη δική του ανταγωνιστικότητα.

Είπε ότι έχουμε δύναμη πωλήσεων και αγορά υλικών λόγω λειτουργίας με την Kshipbuilding και την Daehanshipbuilding μαζί.

Είπε επίσης ότι "υπάρχει ένα αποτέλεσμα Liitle με μείωση της παράδοσης χάλυβα για την αγορά των πρώτων υλών" "στην εγχώρια βιομηχανία χάλυβα, είμαστε ίσοι σε σημαντικές σχέσεις ναυπηγικών εταιρειών.

Επίσης, "προετοιμάζουμε για το σύστημα, όπως πληροφορίες ανταλλαγής σχετικά με πληροφορίες ιδιοκτήτη πλοίων και επιχειρηματικές πληροφορίες με την ομάδα πωλήσεων Kshipbuilding και Daehanshipbuilding μέσω της ίδρυσης στο εξωτερικό.

Ωστόσο, ήταν πολύ προσεκτικός για τον συνδυασμό με δύο εταιρείες, επειδή υπάρχουν οικονομικοί επενδυτές, όπως οι UAMCO και SG-PE.

Είπε ότι "δεν είναι εύκολο να συγχωνευθεί με το Kshipbuilding και το Daehanshipbuilding" "Είναι σημαντικό να γίνουν ισχυρές δύο εταιρείες κατά τη διάρκεια 4 ~ 5 ετών στο μέλλον".

Ανέφερε ότι υπάρχει πρόβλημα ώθησης με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων (RG) κατά την επικοινωνία με τη νέα παραγγελία.

Είπε ότι "υπάρχει ένα όριο εγγύησης επιστροφής χρημάτων (RG) ενώ επενδύεται στην Kshipbuilding και Daehanshipbuilding από την Τράπεζα Ανάπτυξης της Κορέας, γεμίζει το όριο λόγω της αύξησης της τιμής για τη νέα τάξη μετά την εξαγορά".

"Είναι εντελώς έλλειψη ορίου RG να εκπληρώσει για νέες παραγγελίες κατά τη διάρκεια 2 yeras."

Και τότε "είπε ότι δεν είναι εύκολο να γίνει η κατάσταση σταθερά και να διατηρήσει την εγγραφή παραγγελιών όταν η τιμή του πλοίου είναι υψηλή"

Σχεδιάζει να λύσει την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού σχετικά με τη βιομηχανία ναυπηγικής βιομηχανίας μέσω της βελτίωσης ενεργά.

Ανέφερε ότι "η Kshipbuilding επέστρεψε το προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου όλων των εργαζομένων στην παραγωγή, ο οποίος έφτασε στην απουσία, η DaehanceBuilding διενήργησε την αύξηση της αμοιβής μέσω των διαπραγματεύσεων μισθών τον περασμένο μήνα εντός 2 μηνών" "Ήταν δύσκολο να αποφασιστεί γιατί υπάρχει ελλιπής κατάσταση, ωστόσο, αποφάσισα να κάνω για μελλοντικός."